Dan toch groep 8??
Door: Sabrina
Blijf op de hoogte en volg Sabrina
28 Juni 2006 | Nederland, Renkum
Het is weer even geleden, maar toch weer even een momentje om weer eens wat nieuws te schrijven. Inmiddels dus daadwerkelijk juf en al een aantal keren ingevallen op 2 verschillende scholen. Nu sta ik de hele week voor groep 1/2.
En je gelooft het, of niet.. Morgen hoor ik of ik na de vakantie voor vier dagen per week kan gaan werken in groep 8. Ik kan niet wachten en heb er echt zin in! Ik hoop er echt op.
En ja, nog 4 weken en dan de reis naar Egypte. Ongeveer 1,5 week terug zijn Robin en ik geprikt. DTP en Hepatitis (ja weet ik hoe je het schrijft..). In ieder geval, die KUT dtp prik deed zeer.. Ik heb echt drie dagen spierpijn gehad van die prik..
Natuurlijk heb ik (samen met Anouk) nog een aantal peuterlessen gedraaid bij Kracht en Vriendschap. Vandaag was de laatste les (die ik alleen moest doen, vanwege Anouks knie...) en ik vond het gewoon echt leuk.. Die kinderen zijn echt schatjes.. Maar hoe dan ook, het is en blijft niet mijn favoriete doelgroep.
Nu ik dit allemaal zit te typen, komt onze gezellige buurman ook weer eens naar buiten. Om even niet goed van te worden. Die man komt echt 47389473298478297 keer op een dag langs je raam wandelen... Die man heeft echt niks beters te doen...
Verder heb ik weinig te melden eigenlijk. Wel wil ik iedere afgestudeerde ontzettend feliciteren!!!
Mensen, we see each other!!!
Kusss
28 Juni 2006 - 18:17
Kelly:
hee lieverd wat goed om te horen dat het zo goed met je gaat!! vind het echt leuk om af en toe te lezen wat je allemaal meemaakt! zo blijf ik toch een beetje op de hoogte! ik wens je alvast een hele fijne vakantie toen en hopelijk spreken we elkaar snel weer! dikke kus -
28 Juni 2006 - 21:27
Martin:
hé babe! Mooi dat 't goed gaat..maar wat ben jij een mietje..zeuren over een beetje spierpijn :P
hahah
C U SOON?
X -
29 Juni 2006 - 08:48
Verenaa:
hee hee sabjuh
goed dat het goed gaat maarre om je nog keer naar ons toe:) vink wel gezelligg
xkus verenaa.. -
08 Juli 2006 - 18:44
Samira:
Heee.. ik had nevver nooit verw8 dat jij voor de klas zou staan. na je GROTE dansdebuut:P
ojaa bedankt voor diej leuke tÿd;)
greetzz mij -
28 September 2006 - 12:49
Nicole:
Hee,, Sabrina
Ben even op je sitje gaan kyken.. Want dat zag ik op je hyves .. Leuke foto's ;).. Kuszj schoonzusje nicole;)