Afstuderen

Door: Sabrina

Blijf op de hoogte en volg Sabrina

05 Mei 2006 | Nederland, Renkum

Halloo Hallooo!

Jaaa het is me gelukt, ik ben juffrouw! Eindelijk... Druk aan ´t solliciteren.. 16mei eerste gesprek... 17 mei open podium.. Zo blijf je bezig.

Vorige week woensdag mijn eerste les Peutergym. Wat een verschrikking is dat zeg.. Ik zie nu al op tegen les 2. Vreselijk. Maar ik geef mezelf tot de zomervakantie, dus ik heb nog even.

Verder heb ik weinig te melden. Ja, ik woon samen..! Samen met vriendlief Robin :-D

Nou mensen, tot spreeks!!

Kuss

• 14 Mei 2006 - 12:16

Mirjam:

Hey wijfie

Heerlijk joh dat je je diploma hebt. Lekker gevoel lijkt me. Ik moet nog ff.
    Maar waarom is dat peutergym niks? Toch beetje te jong? Die leeftijd lijkt mijn ook niks hoor haha! Helemaal omdat jij natuurlijk door je stage helemaal anders gewend bent. Maar goed, ff volhouden. Misschien wordt het toch nog leuk.
    Met mij is ook alles goed. Nog steeds helemaal hotel de botel verliefd natuurlijk haha! Moet mezelf af en toe ff knijpen hoor.
    Spreek je snel weer meis.

Dikke knuffel en een kus van Mirjam

• 12 Juni 2006 - 20:45

...: