Het einde!!!!!
Door: Sabrina
Blijf op de hoogte en volg Sabrina
12 April 2006 | Nederland, Renkum
Hoewel de stage erg goed begon, stapelen de problemen omtrent mentor langzaamaan op.
Ik word echt niet goed van die man. En dat brengt natuurlijk de nodige spanning met zich mee... Wat gebeurde dus afgelopen week? Je raadt het al: Migraine!!!
Maandag heeft Robin me opgehaald van stage, omdat ik barstte van de hoofdpijn. Gister nog even een bijslaapdagje gehouden en nu even helemaal op sterkte komen. Vanmiddag moet ik naar de Pabo, voor het inleveren van mijn progresslijsten en mijn scriptie, gesprekje met stagebegeleider en dan.. afwachten. Aftellen... tot de 24e. Om eindelijk te kunnen afstuderen.
Blij toe.. Ik vier een groot feest, op het moment dat ik de Hunnerberg uitloop!
Natuurlijk heb ik het naar mijn zin gehad, en vind ik het leuk om met deze meiden te werken.. De afsluiting is echter een stuk minder leuk en daar baal ik best wel van. Maar goed, life goes on.
Mijn scriptie is (EINDELIJK) goedgekeurd, dus deze kan worden gedrukt. Weer een stapje dichterbij mijn diploma.
Mijn lieve kleine humpienichtje is gelukkig ook weer uit het ziekenhuis. Ze ziet er nu weer goed uit. Lekker meissie! En mijn andere humpienichtje weet kindjes van de basisschool precies te vertellen hoe ze moeten plakken...
Ja ik weet het, mijn levensverhaal is deze keer wat oppervlakkig.. Maar ik wilde even de irritatie delen ten opzichte van mijn mentor. Hihi, fijn he.. Zijn jullie weer de lul!
Robin, ben blij dat je vanmiddag met me meegaat!!!!
Oh Anouk, wil je me AUB een plezier doen en je mobiele nummer even sturen (ik ben hem kwijt en ik kan hem nergens vinden, ja ik schaam me diep).
Marion, geef de kleintjes een dikke kus van me!
Dennis, Frank Sanders rulezzz!!!!
En de rest... We zien mekaar!!!!
Dikke Kusssss,
(bijna) Juf Sabrina
12 April 2006 - 14:31
Dennis De Knuffelbeer:
Sab! Ik heb je echt al veel te lang niet meer gezien, gesproken en geknuffeld! Het gaat lekker op FS! Nog twee zaterdagen en dan zitten de audities erop! Dan hoor ik of ik ben aangenomen!
Wat super dat je bijna bent afgestudeerd, ik wou dat ik al zover was en dat ik uberhaupt het doorzettingsvermogen had gehad! haha! Binnenkort een feestje dus??
Liefs, Dennis! -
13 April 2006 - 15:17
Kelly:
Wanneer zien we elkaar dan? ;-) ik wacht al euhm... 4 jaar ofzo? haha! love you meid! xxx -
13 April 2006 - 20:26
Anna:
Hee Sabjuh, fijn he, het eind idd in zicht, bijna klaar meid!!! Ik heb bewondering voor de manier waarop je altijd alles gecombineerd hebt, het was niet altijd even makkelijk!! Ik hoop dat het allemaal goed gaat en je jezelf idd heel snel juf kunt noemen!! Heel veel suc6, plezier en haal er alles uit wat erin zit!!!! Ik hoop dat je een knalfuif zult hebben, have fun... toktoejoesoen... lufjoe XXX